Amper Metal Kft. GINOP-2015-01764

Kedvezményezett neve:

AMPER Metál Elektromos Kivitelező, Karbantartó és Kereskedelmi Kft.


Projekt címe:

Gyártási kapacitást növelő beruházási terv megvalósítása az Amper Metál Kft-nél


Szerződött támogatás összege:       

37 570 223 Ft


Támogatás mértéke:

50,00 %


Projekt tartalma:

Pályázati projektjavaslatunk a vállalkozás Verebély úti telephelyén valósul meg, a villamosipari termékeink gyártási folyamatának korszerűsítése és termelési kapacitásunk bővítése érdekében.

A 6.000 m2-es telephelyen, a vállalkozás működéséhez szükséges infrastruktúra (gyártás-előkészítés, gyártás, illetve raktározás) rendelkezésre áll.

A projekt részeként beszerzésre kerülő eszközök a gyártási folyamat minden eleméhez kapcsolódnak (gyártás-előkészítés, gyártás, mérés, ellenőrzés stb.).

Beszerzésre kerülő eszközök és azok alkalmazási hasznai:

– A termékeink gyártása során az MSZ EN szabványok előírásait be kell tartanunk, ehhez viszont szükségesek az I/O és Loop tesztek elvégzése, ezeket pedig a beszerezni kívánt korszerű mérőműszerekkel tudjuk megtenni.

– Az informatikai eszközök a gyártási folyamat tervezése és kivitelezése során nélkülözhetetlenek. Gyors, megbízható, mobilizálható, megfelelő szoftverrel rendelkező informatikai támogatásra van szükségünk. A gyártási tevékenységünk során használni kívánt új mérőműszerek adatainak lekövetéséhez szükséges a megfelelő hardver háttér megléte. A géphez csatlakoztatott eszközök adatai megtekinthetőek, szűrhetőek, feldolgozhatóak. A készített konstrukciós terv a számítógép segítségével lekövethető, a gyártási folyamat elemezhető.

– Az elosztó szekrények gyártása és bemérése során szükségessé válik a betervezett optikai, forrasztás-technikai eszközök és mérőkészülékek alkalmazása, használata.

– A hőkamerák, a várható hibák behatárolásához szükséges eszközök, használatuk által lehetővé válik a kötések melegedésének, vagy a rossz bekötések kiszűrése.

– A beszerzendő mérőpult alkalmazásával jelentősen javul a minőség ellenőrzés ideje, színvonala, ezáltal a kibocsátott termékek minősége, megbízhatósága is jelentősen nő.


Projekt befejezési dátuma:

2016.09.30.


Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.2-15-2015-01764