06 25 523 069 metal@ampermetal.hu

GÉP- ÉS GÉPALKATRÉSZ GYÁRTÁS

ACÉLSZERKEZETGYÁRTÁS, HEGESZTÉS

FORGÁCSOLÁS, FÉMMMEGMUNKÁLÁS

TEVÉKENYSÉGEK

FORGÁCSOLÁS / CNC

Új alkatrészek gyártása, használt darabok felújítása esztergálással, marással, palást- és síkköszörüléssel. Kapacitásunk az egészen kisméretű alkatrészektől a nagyméretű, akár több tonnás munkadarabok megmunkálásáig kiterjed.

VÁGÁSTECHNIKA

Vízsugaras vágókészülékünk az első volt az országban. Vágási paraméterek: 3000x2000x300 mm. Kétfejes lángvágó berendezésünk asztalmérete: 6000×3000 mm.
Vágási vastagság: 350 mm.

HEGESZTÉS

Lakatosüzemünkben első sorban különféle gépek és berendezések szerkezeti elemei kerülnek összeállításra. Felszerelt hegesztőüzemünkben egyszerűbb, finom acélszerkezetek gyártását is szívesen vállaljuk.

KIVITELEZÉS

A gyártási tevékenységtől függetlenített személyzettel vállalkozunk technológiai berendezések telepítésére, technológiai csőrendszerek-, üzemek, üzemrészek szerelésére, napi- és időszakosan tervezett gépészeti karbantartási feladatok végrehajtására.

SZÓRÁS / FESTÉS

Homokszóró műhelyünkben alakítjuk ki a megfelelő érdességet a festendő szerkezetek felületén. A festési eljárások közül mind a vizes bázisú, mind pedig az oldószeres technológiák alkalmazási területein rendelkezünk tapasztalatokkal.

GÉPGYÁRTÁS

Üzletágunk a gépgyártás egy speciális szegmensében tevékenykedik. Főként az acélipar és a papíripar, gumiipar részére gyártunk egyedi gépeket, berendezéseket, illetve ezen gépek felújításában, karbantartásában vállalunk részt.

REFERENCIÁK

FMT

MOL DUFI HGY2 teljesítmény növelő beruházás

A HGY2 üzemben 25%-os kapacitásbővítés céljából frisslevegő rendszer átépítést végeztünk. A meglévő kemence rendszer megbontása és átalakítása történt az új rendszer fogadásához.

ISD DUNAFERR

Meleghengerműben tám- és munkahenger cserélő valamint szelvényszabályzó berendezés telepítési munkálatainak elvégzése

Összeségében 6 darab hengercserélő állvány telepítése történt a hozzátartozó hidraulikával.

FALCO ZRT.

Csiszolósor nyerslap tároló rendszerének korszerűsítése

A báziskocsis megoldás helyett a gyűjtő, illetve tároló boxok helyére görgőasztalok kerültek telepítésre.

ANDRITZ AG.

Páckádemelő karok gyártása

A folyamatos lemezhorganyzó mű pácoló savkád fedél emelő szerkezetek gyártása. Az elmúlt 2 évben közel 40 garnitúra gyártását végeztük.

PARTNEREK