Amper Metal Kft.

Célunk a gyártási kapacitásunk növelése a minőségi elvárások szem előtt tartása mellett. Ennek érdekében meglévő tudásunkat folyamatosan mélyítjük és pályázunk gépparkunk fejlesztése, bővítése érdekében. Célkitűzésünk, hogy vevőink elégedettségét fokozatosan növelni tudjuk. Mindemellett ragaszkodunk a cégalapító értékrendszeréhez, a tisztességes, kölcsönös bizalmi elven alapuló, korrekt üzletmenethez.

Az Amper Metal Kft. 100 % magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, mely a jogelődjeivel együtt már 1982 óta nyújt ipari, villamos kivitelezési és karbantartási szolgáltatásokat Vevői számára.

A gépészeti szolgáltatást nyújtó telephely és infrastruktúra 2015. év végén került az Amper Metal Kft. tulajdonába.

A gépészeti részleg a Dunaújváros, Papírgyári út 9. címen található mintegy 17.000 m2-es telephelyen működik, melyből közel 8.000 m2 beépített (irodaház, forgácsoló-csarnokok, lakatosműhely, festőműhely, stb.). A csarnokokban 3.5, 5, 10 és 25 tonna teherbírású daruk segítik a munkákat.

Szerszámgépparkunk lehetővé teszi kis- és közepes méretű alkatrészektől az egyedi nagyméretű és súlyú munkadarabok, gépegységek megmunkálását.

Személyi állományunk mintegy 60 fő.

A vállalkozás tevékenységi köre az alábbi területekre terjed ki:

  • Gép- és gépalkatrészgyártás
  • Acélszerkezet gyártás
  • Technológiai gépszerelés, karbantartás
  • Hidraulikus hengerek felújítása

Cégünk és elődei már sok éve beszállítói a hazai ipari termelő és a vezető nyugat-európai gépgyártó vállalatoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítésére.

Üzletágunk a gépgyártás egy speciális szegmensében tevékenykedik. Főként az acélipar és a papíripar, gumiipar részére gyártunk egyedi gépeket, berendezéseket, illetve ezen gépek felújításában, karbantartásában vállalunk részt. Mivel a belföldi piac meglehetősen szűk, ezért a kapacitásunk teljes kihasználásának érdekében az Európai Unió tagországai részére is teljesítünk megrendeléseket.